-vores rejser på verdenshavene

Grækenland

Gouvia, Korfu, den 3. september 2022

Time to say goodbye (som Andrea Bocelli synger), Arrivederci Italia! og Kaliméra Elláda!

Vi forlader Italien med en frisk nordlig vind og ankommer til en lille græsk ø, Othoni, efter 8 timers sejlads.

Grækenland var målet for vores tur – nu er vi her!! Hip hip

Vi traf en dansk familie i syditalien – her er de ombord hos os

Ca 8 sømil, 1½ times sejlads længere østpå kommer vi til denne lille perle.

Den er mindre end den forrige, men endnu mere turistet. der er en del ferieboliger og bed/breakfast. Hovedsagelig italienske gæster. Der er dejlig stille og roligt, også i weekenden, ingen diskomusik, som andre steder har støjet til meget sent.

Fra ø-idyllen sejler vi ned til hovedøen, Korfu med udsigt til Albaniens høje bjerge – der er faktisk kun 2 km dertil i det smalle stræde.

Vi smider krogen i en fin bugt vest for Kassiopi. Det viser sig at være en meget hyggelig lille by, mange turister og derfor også mange turistshops. Her en butik med udskæringer i oliventræ. Mange flotte ting lige fra nøgleringe til store fade….

En lummervarm dag ender med en tordenbyge med en masse regn – det var skønt at få skyllet/afsaltet båden efter flere måneders tørvejr

Vi ligger lige nu udenfor en stor marina med over 1200 bådpladser. Der er mange udstyrsbutikker og det er dejligt for der er ofte brug for en reservedel.

I næste uge skal vi til Korfu by og ordne lidt praktiske ting, tøjvask, rengøring og vandpåfyldning og så får vi besøg af Erling og Else Marie på søndag – det glæder vi os til….

Den 15. skal jeg hjem og passe vores barnebarn i København, Josefine – hun skal være storesøster – det glæder vi os meget til….

Mange sensommerhilsener fra Korfu

Birgit og Anders

Previous

Vulkanen Etna

Next

Korfu og en tur til Albanien

4 Comments

 1. Thyge

  Hej Birgit og Anders. Tak for dejlige rejsebilleder og lidt fortælling. I ønskes en fortsat dejlig tur – også hjem til barnebarnspasning 😊 Mange hilsner fra os. Thyge

  • Boye

   Hej Thyge. Tak for hilsen og dejligt at I følger med. Fortsat god sommer til jer.Kh.Anders

 2. Tina og jørgen

  Ja det var en super hyggelig aften på den skønne ø Othoni. Ses om ikke andet til foråret igen i det græske 🤗 fortsat god tur til jer begge ⛵️🍀

Leave a Reply

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén